"Будьте людьми": Мережу вразила історія про львівську касирку з поганим слухом

Покупець львівського "Ашану" написав вдячний відгук про роботу касирки і попросив всіх українців підтримувати людей з будь-якими фізичними вадами.

Фото: Фейсбук Ігор Сайко.У мережі розповіли історію про касирку у львівському супермаркеті "Ашан" з поганим слухом, якій доводиться стикатися з хамством з боку покупців. Про це на своїй сторінці в Facebook написав місцевий житель Ігор Сайко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

" Глюкнула банківська картка на касі. Касир - з поганим слухом. Добре, що черг особливо не було. Закрили ми касу, поки я у банк дзвонив, розблоковував. Все з вибаченнями, усмішками. Переписувались у її блокноті. "Вибачте", "Нічого страшного", "Дякую" і т.п.
Коли закінчили, пішов я до адміністратора, касирку похвалити.
- А Ви у Книгу скарг подяку їй напишіть.
Написав кілька речень. Розмовляєм з, трішки чомусь здивованою, адміністраторкою. І тут вона видає:
- Ви знаєте, за чотири роки, що я тут працюю Ви ПЕРШИЙ (!!!) підійшли подякувати такій людині. Завжди приходять - жаліються, обзивають "Не те пробила, я їй кажу, а вона глуха! Нашо ви таких на роботу берете?!". Ви знаєте, - продовжує адміністратор - нам заборонено хамити, але у таких випадках я не стримуюсь і хамлю тим клієнтам".

А меседж цей мій до того... що перший раз (!!!) за чотири роки (!!!) подякували глухонімому касиру, і Ашану, що працевлаштовує таких людей!
Прошу репосту та ОБОВ'ЯЗКОВО при нагоді подякуйте чи персоналу в залі, чи касиру з будь-якими фізичними вадами. Не полінуйтесь! Виявляється, навіть при підтримці працедавців, наше совкове бидло умудряється і далі таких людей ображати!
Будь ласка, будьте людьми! Ніхто не знає, що кого чекає завтра!"- резюмував він.

Відзначимо, що пост, який був опублікований вночі 26 лютого, вже встиг зібрати майже 20 тисяч "лайків" і коментарів з вдячністю.

"Тепер завжди буду шукати саме цю касу А також вивчу кілька елементарних слів на мові жестів.", - написала користувач Анна Решетчук.

Опубліковано Ihor Sayko 25 лютого 2016 р.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...