Будьте обережні та пильні: "Київенерго" в "кращих традиціях" прокоментувало вибух магістралі з кип'ятком

У компанії наголосили, що збиток потерпілим буде компенсований в установленому законодавством порядку.

Наслідки прориву труби у Києві. Фото:Радіо Свобода

У Києві на Голосіївському проспекті локалізували пошкодження магістрального трубопроводу. Про це повідомили на сторінці компанії "Київенерго" в Facebook, передають Патріоти України.

За офіційними даними, прорвало трубопровід діаметром 800 мм, утворилася вимоїна на прибудинковій території розміром 2 на 3 м.

Пошкодження було локалізовано, витік води зупинено. В результаті витоку теплоносія було пошкоджено 4 автомобілі і вікна будівлі перед вимоїною. Збиток потерпілим буде компенсований в установленому законодавством порядку.

Споживачі, які забезпечуються гарячим водопостачанням від даної тепломагістралі, на час проведення гідравлічних випробувань тимчасово відключені від ГВС у відповідності з графіком.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...