Бути людиною так просто: На Закарпатті барабанщик влаштував вуличний концерт, щоб допомогти хворим дітям (фотофакт)

Хлопець говорить, що навіть невеличка сума, на яку вдасться купи лишень солодощі, принесе духовну відраду.

Хлопець збирає гроші для діток. Фото: ЖЖ

Молодий музикант із Хуста Роман Поган 29 травня влаштував імпровізований сольний концерт на центральній площі міста, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Хлопець почав грати на барабанах у середмісті з благородною метою – зібрати кошти для хворих діток. Каже, навіть невеличка сума, на яку вдасться купи лишень солодощі, принесе духовну відраду.

"Прокинувшись одного ранку, я відчув гостру потребу зробити щось добре для хворих діток, такий собі крик душі. Музика – моє покликання, робота і хобі. Нею заробляю на весіллях, то чому ж не спробувати за допомогою неї зробити щось приємне для малят-вихованців навчально-реабілітаційного центру? Звісно, це крапля в морі, але, якщо вона варта хоч однієї дитячої посмішки, то я на вірному шляху", - поділився музикант.

До акції, на прохання музиканта, радо долучився і настоятель Хустського римо-католицького храму св.Анни і Йоакима отець Олександр Сулінчак.

«Для кожного християнина є три головні добрі справи: піст, молитва і милосердя. Милосерднівчинки може творити будь-хто і за будь-яких обставин. І якраз наглядним прикладом є вчинок цієї молодої творчої людини, яка звернулася до мене за підтримкою у добрій справі, на що я радо відгукнувся. Своєю грою Роман зібрав більше тисячі гривень, які передамо в Хустський районний навчально-реабілітаційний центр. Творімо добро і світ стане кращим», - переконаний духівник.

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...