Бидло-стиль - одна з найголовніших причин заторів на міських дорогах, - блогер

В остнові бидло-стилю - вікова совкова традиція вигризання зубами елементів власного комфорту і подальша демонстрація їх оточуючим, простіше кажучи - понти.

Якщо за кермом - баран... Фото: ЖЖ.

Одна з головних причин міських пробок - це бидло-стиль водіння, в основі якого пластом лежить вікова совкова традиція вигризання зубами елементів власного комфорту і подальша демонстрація їх оточуючим. Або, простіше кажучи - понти. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці Илья КЕНИГШТЕЙН, передають Патріоти України.

Коли тупий баран сідає за кермо - він повністю розчиняється в торговій марці свого автомобіля. А наявність серед баранів негласних патернів поведінки на дорогах - з урахуванням назви власного корита - запускає причинно-наслідковий зв'язок, який формує відповідний стиль їзди.

Такий водій намагається швидко проїхати на червоне світло - і в 9 випадках з 10 створює затор, застряє як тупий баран на перехресті. Замість того, щоб зупинитися, як тільки починає блимати зелений - він намагається "встигнути" і не встигає. Але торгова марка автомобіля, з якою злився у свідомості тупий баран - реабілітує його в очах стоячих навколо таких же тупих баранів.

І так у нас у всьому - не тільки на дорогах.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...