Charlie Hebdo розстріляють вдруге? Французські карикатуристи жорстоко познущались над Рамзаном Кадировим (фото 16+)

Голова Чечні відзначається надзвичайною жорстокістю. На його совісті багато кривавих розправ, в тому числі над відомими діячами. А тут ще Charlie зі «своїми» геями. Більше того, зобразили геєм самого пана Р.

Французький сатиричний журнал Charlie Hebdo у рамках матеріалу під назвою "Полювання на геїв в Чечні" опублікував карикатуру на президента Чеченської Республіки (РФ) Рамзана Кадирова, якого російські ЗМІ звинуватили в тортурах і вбивствах представників ЛГБТ-спільноти на території республіки, зазначають Патріоти України.

Підписи до рисунків: 1. Фанатам Фредді Меркьюрі - розплавлений свинець у вуха 2. Хто читає Пруста, того розстріляють 3. Заборонено грати в більбоке 4. Тільки Кадиров має право фарбувати губи.

Підписи до рисунків: 1. Полювання на геїв відкрито 2. Геїв буде депортовано 3. Відстовбурчуються мізинчик не можна, 4. Веселка заборонена. З незаретушованою карикатурою можна ознайомитись за цим посиланням.

Користувачі соцмереж вже відреагували на публікацію карикатур на Рамзана Кадирова.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...