"Час ДАІ закінчився, так ви поліцейських стали мочити?": Соцмережі обурені новою сценкою "95-го кварталу" (відео)

За цей номер "кварталівців" назвали українофобами.

Квартал 95. Скріншот.Користувачів мережі обурила нова гумористична сценка акторів студії "Квартал 95". У своєму номері "кварталівці" посміялися над поліцією на заході України, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"95 квартал - ваші жарти скотилися в г ** но. При чому тут патрульні поліцейські? Аби об ** ати хлопців? Час ДАІ закінчився, так ви поліцейських стали мочити? А ваші жарти про акцент карпатський? Вам самим не набридло? Ну говорять так наші українці! Або ви на потіху ваті вже жарти робите?", - написав у Facebook блогер Мирослав Олешко.

На YouTube на офіційному каналі "Студія Квартал 95" багато користувачів також писали гнівні коментарі.

"Українофобний номер, як і всі кварталівські виступи останнім часом. Більше не буду дивитися цих клоунів", "Пля пипец ... я в шоці ... зал - ви з чого смієтеся?", "Страшне в тому, що люди з цього сміються", - писали в коментарях під відео.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...