"Чеченізація" Донецька: Терорист Захарченко надумав перейменувати бульвар Шевченка у вулицю Кадирова

Лідер донецьких терористів вирішив влаштувати "деукраїнізацію" в окупованих містах.

Захарченко запропонував бульвар Шевченка у Донецьку перейменувати на бульвар Кадирова. Фото: vk.com

Ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко хоче назвати вулицю в окупованому Донецьку на честь глави Чеченської республіки Рамзана Кадирова. Така новина з'явилася в сепаратистських пабліках соціальної мережі ВКонтакте, інформують Патріоти України.

"Декомунізація, яку проводить київська влада на території України, спрямована на підміну цінностей і понять. Українському народові прищепили ненависть до всього, з чим вони жили десятки років, що було їм рідне. Терпіти ми цього не можемо! У зв'язку з цим я пропоную перейменувати ряд українських вулиць нашого міста", - заявив ватажок "ДНР".

Терорист запропонував перейменувати донецький бульвар Шевченка у вулицю Рамзана Кадирова. Захарченко сподівається на те, що жителі міста підтримають його ініціативу.

"Ми розуміємо, що йде інформаційна війна, розв'язана проти "ДНР", "ЛНР", Росії, Путіна, Кадирова. Вона не повинна йти в одні ворота", - підкреслив Захарченко.

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...