Чекаємо "в гості" Путіна: В Одесі вжили безпрецедентні заходи безпеки

Зорян Шкіряк сподівається, що "ніякі сепаратистські шабаші і провокації в Одесі не відбудуться".

Одеса під надійною охороною. Фото:www.unian.ua

Напередодні 2 травня в Одесі вжили безпрецедентних заходів безпеки. На охорону порядку вийшли тисячі правоохоронців. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передають Патріоти України.

За його словами, в місті сконцентровано значну кількість силовиків.

"У МВС очікують, що все пройде спокійно і нормально, і ми сподіваємося, що саме так і буде. Сьогодні величезна відповідальність покладається не тільки на органи правопорядку, а й на тих людей, які будуть брати участь в заходах, які проводитимуться в місті.

Заходи безпеки на сьогоднішній день, на моє переконання, безпрецедентні. Ви знаєте, що більше трьох тисяч правоохоронців вийшли охороняти правопорядок в Одесі в цілодобовому посиленому режимі, зокрема приєдналося спецпідрозділ СБУ "Альфа", проводяться контртерористичні заходи.

Приступив до виконання своїх службових обов'язків полк спеціального призначення "Азов", сподіваюся, що ніякі сепаратистські шабаші і провокації в Одесі не відбудуться ", - розповів Шкіряк.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...