"Чем я буду кормить детей? Талончиками?" - в "ДНР" зарплату видають "блокадними" талонами на харчування

Судячи з норм, визначених владою в окупованій Макіївці, надто "жирувати" не доведеться.

Талони на їжу в окупованій Макіївці. Фото: соцмережі

В окупованій Макіївці працівники заводу "Факел" замість очікуваної зарплати отримують талони на харчування. У березні їх можна буде обміняти на борошно, цукор, масло, олію та туалетний папір. Про це в соцмережі розповіла місцева мешканка Надія Панченко, передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

""Муж с работы принес такое. Вместо ползарплаты выдали эти талоны на питание! Интересно, эти с... не переживают, что у нас попа слипнется от 1 кг сахара?! Извините, но эмоции так и давят. Чем я буду кормить детей, пока сижу в декрете? Талончиками?" - обурюється жінка.

Судячи з фото, сім'я зможе в березні за цими "талонами на харчування" купити по 2 кг крупи і борошна, 1 кг цукру, 100 грам масла, 300 мл олії і 2 рулони туалетного паперу. Де саме можна буде це все придбати, не повідомляється.

На сайті приватного підприємства "Макіївський завод "Факел" зазначено, що працюють вони з 1981 року. Фірма виготовляє продукцію, яка забезпечує пожежну безпеку шахтарів у вугільних і сланцевих шахтах - порошкові вогнегасники.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.