Через негоду: На Одещині в жахливій ДТП загинув чиновник міськради

Обставини події встановлює слідчий Білгород-Дністровського відділу поліції.

Ілюстрація: ЖЖ

28 лютого в Одеській області внаслідок аварії загинув начальник фінансового управління Білгород-Дністровської міської ради Віктор Мінчев. Про це написала мер міста Алла Гінак на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

За попередньою інформацією, ДТП сталася в районі села Прибережне Білгород-Дністровського району близько 17:30. Автомобіль Chevrolet, за кермом якого був Мінчев, в умовах поганої видимості через негоду скоїв лобове зіткнення з автомобілем Hyundai.

Начальник фінуправління з травмами був доставлений у лікарню, де згодом помер. Окрім нього, з травмами голови госпіталізували його дружину, яка також їхала в автомобілі та водія другої іномарки. Зазначається, що Віктор Мінчев був лідером болгарської громади Аккермана.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...