Через "особисту неприязнь": Командир патрульної служби у Львові побив свого підлеглого

За фактом бійки відкрито кримінальне провадження, а винуватця побиття відсторонено від служби.

Роман Борисенко побив свого підлеглого. Фото:Zaxid.net

У Львові командир роти патрульної поліції міста Роман Борисенко побив свого підлеглого, лейтенанта поліції Віталія Цендровського. Про це повідомила старший інспектор Управління по дотриманню прав людини Національної поліції України Оксана Санагурська, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

З посиланням на слова Санагурської відзначається, що причиною інциденту стала "особиста неприязнь" між Борисенком і Цендровським. Також повідомляється, що за фактом бійки відкрито кримінальне провадження, а Роман Борисенко відсторонений від служби.

Інцидент між правоохоронцями стався 23 листопада. Судячи з рапорту Цендровського, під час патрулювання з напарником на вулиці Мечникова у Львові до них під'їхав Роман Борисенко. Попросивши Цендровського відійти разом з ним в сторону, Борисенко двічі вдарив його рукою в обличчя і раз - ногою в стегно.

Після обстеження у лікарів, які зафіксували побої, Цендровський 25 листопада звернувся із заявою про побиття в Личаківський райвідділ поліції.

Факт інциденту підтвердили в патрульній поліції Львова, зокрема заступник начальника управління патрульної поліції Львова Максим Підболячний.

"Конфлікт між керівником і підлеглим під час несення служби дійсно мав місце. Цей факт відразу став відомий як службі моніторингу, так і керівництву управління", - повідомив Максим Підболячний.

За фактом побиття патрульного ініціювали службове розслідування, Романа Борисенка на час розслідування відсторонили від посади.

"До завершення службового розслідування якісь коментарі по суті, напевно, будуть зайві", - додав він.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...