Через прохання не перевищувати швидкість: Водій маршрутки у Миколаєві жорстоко побив пасажира (фото, відео)

Очевидці кажуть, що вся підлога маршрутки була забризкана кров'ю потерпілого.​

Поліція на місці інциденту. Фото:Novosti-N

У Миколаєві водій маршрутного таксі жорстоко побив пасажира, який попросив не перевищувати швидкість. Про це передає прес-служба поліції Миколаївській області на своїй офіційному сайті, інформують Патріоти України.

Правоохоронці з'ясували, що бійці між чоловіками передував словесний конфлікт, який виник між ними в салоні маршрутного таксі. Потерпілий зробив водієві зауваження щодо зменшення швидкості руху. Водій зупинив транспортний засіб і, віддавши йому передані раніше гроші за проїзд, зажадав покинути салон маршрутки.

Пасажир відмовився, після чого між чоловіками виникла бійка. Водій завдав пасажирові декілька ударів. За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України "Умисне легке тілесне ушкодження". Правоохоронці з'ясовують усі обставини інциденту. Досудове розслідування триває ", - повідомили в поліції.

Інші пасажири підтвердили, що водій перевищував швидкість і не реагував на зауваження. "Ми відчували себе як смертники", - стверджує пасажир Ірина.

За її словами, водій "буквально замісив нещасного пасажира", вдаривши його не менше 10 разів. Очевидці кажуть, що вся підлога маршрутки була забризкана кров'ю потерпілого.

Джерело: Novosti-n.org

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...