Чернігівська трагедія: Внаслідок обвалу гуртожитку 4-річна дитина залишилася сиротою (відео)

Внаслідок обвалу постраждало 7 осіб, яких було госпіталізовано.

На місці обвалу гуртожитку у Чернігові. Фото: dsns.gov.ua.

У Чернігові 4-річна дитина залишилася сиротою після того, як напередодні ввечері з-під завалів гуртожитку не вдалося врятувати її маму. Про це йдеться в сюжеті ТСН.Ранок, передають Патріоти України.

Так, сімох людей дістали живими. Водночас пошуково-рятувальні роботи й досі тривають. До них залучили майже півтори сотні людей та 44 одиниці техніки.

"Станом на 7 годину 13 грудня аварійно-рятувальні роботи по розбиранню завалу у житловому будинку Чернігова продовжуються, всього розчищено та вивезено близько 240 метрів кубічних окремих елементів будівельних конструкцій", - йдеться у повідомленні ДСНС України.

Зазначимо, попередня причина обвалу під'їзду гуртожитку у Чернігові - стара тріщина в будинку. Його мешканці неодноразово застерігали комунальників про небезпеку, але ті довго не зважали, а комісію, що мала вивчити скарги, призначили лише на сьогодні.

Нагадаємо, у Чернігові 12 грудня о 16:20 стався обвал в одному з під'їздів чотириповерхового гуртожитку, розташованого по вул. Попудренка, 16. Внаслідок обвалу постраждало 7 осіб, яких було госпіталізовано.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...