У Чернігові в результаті вибуху обвалився під'їзд гуртожитку, люди опинилися під завалами (фото)

Постраждало 7 осіб, яких госпіталізовано до лікарні. За попередніми даними, під завалами знаходиться дві особи, одна з яких подає ознаки життя.

Фото:http://www.dsns.gov.ua/У Чернігові близько 16:20 обрушився під'їзд чотириповерхового гуртожитку по вул. Попудренка, 16. Про це повідомляє прес-служба ДСНС області, інформують Патріоти України.

"Попередньо, постраждало 7 осіб, яких госпіталізовано до лікарні. За попередніми даними, під завалами знаходиться дві особи, одна з яких подає ознаки життя", - сказано у повідомленні.

"У чотириповерховій житловій будівлі в кімнаті на четвертому поверсі стався вибух, без послідуючого горіння. Внаслідок вибуху сталося обрушення плит перекриття з першого по четвертий поверх (8 квартир) та руйнування зовнішньої стіни з фасадної сторони", - повідомляють рятувальники.

Пошуково-рятувальні роботи тривають.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...