"Черт их там знает, путинских баб": Головна конкурентка Кабаєвої пропала безвісти, - ЗМІ

Куди поділася кішечка для Путіна? Може, загуляла - весна ж на вулиці.

Куди поділася кішечка для Путіна? Фото: palata7.forum2x2.ru.

Російська журналістка Олена Риковцева зазначила, що з поля зору ЗМІ пропала ймовірна коханка президента РФ Володимира Путіна Аліса Харчева. Про це вона повідомила в публікації на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Аліса Харчева, яка позувала для календаря на 2011 рік до дня народження Путіна, видалила свої акаунти в соцмережах, не з'являється на світських подіях і в ЗМІ, на відміну від Аліни Кабаєвої.

"За всіма законами жанру, вона мала би стати зараз головною героїнею російської і світової преси. Але про неї, крім того, що її теж обслужив квартирою Баєвський, до сцих пір відомо тільки те, що вона публічно полюбила Путіна, будучи абітурієнткою МГУ, і що вона видалила всі свої акаунти в соціальних мережах. І якщо стару дружину Аліну регулярно показують у всякого роду світській хроніці, то від нової дівчини Аліси як слід прохолов. Чому її не шукає преса? ", - зазначає Риковцева.

Журналістка висловлює побоювання з приводу того, що Аліса Харчева в безпеці.

"Пригадується "полковнику ніхто не пише, полковника ніхто не чекає". Аліса, думаю, не полковник (ще), але все одно хотілося б переконатися, що вона жива. Чорт їх там знає, путінських баб. Раптом Аліна дізналася про Алісу одночасно з нами. Можна уявити реакцію", - ділиться Олена Риковцева.

Раніше в мережі з'явилася компрометуюча інформація про Путіна. Бізнесмен Григорій Баєвський, що був партнером Аркадія Ротенберга, передавав дорогу нерухомість кільком жінкам, в числі яких ймовірна дочка президента РФ Володимира Путіна Катерина Тихонова, родички екс-депутата Держдуми Аліни Кабаєвої, а також Аліса Харчева.

"Знайшли квартиру сестри Аліни - знайдіть в своїй квартирі Алісу! Це мій читацький запит тижневику "Собеседник", - пише Риковцева.

Також вона зазначає, що операції з квартирами кожен раз ознаменовують нову віху в оточенні Путіна.

"Тут цікаві дати. Видання "Московський кореспондент" в свої останні дні повідомляло, що весілля Путіна і Кабаєвої відбулося 15 червня 2008 року. І вже в листопаді 2008-го, як випливає з публікації "Собеседника", бізнесмен Баєвський, який і до цього був зайнятий угодами з путінським оточенням ( "Собеседник" про це не пише, але РБК встановило, що в 2004-му він продавав квартиру дочки Аркадія Ротенберга, а в 2006-му засновував з обома Ротенбергами кооператив "Родина"), продає сестрі Кабаєвої по імені Лейсан свою власну квартиру. Тобто якось все воно оформилося в одну велику багатоквартирну сім'ю до кінця 2008-го року". Угоди, що здійснювалися Баєвським, символізували віхи, які проходила ця сім'я", - підкреслила Риковцева.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...