"Чешутся клыки": У Кадирова пригрозили російським опозиціонерам кавказькою вівчаркою

Погрози надійшли від помічника Кадирова Магомеда Даудова.

Рамзан Кадиров і Магомед Даудов. Ілюстрація:caucasreview.com

Помічник Рамзана Кадирова і голова парламенту Чеченської республіки Магомед Даудов відкрито погрожує опозиційним політикам Російської Федерації кавказькою вівчаркою. Він повідомляє у своєму Instafram, що Тарзан страшно не любить собак іноземних порід.

У Тарзана чешутся клыки на пикинеза Каляпу, таксу Веню, беспородного пса Пономаря и Яшку-Дворняжку. Тарзан в меру терпеливый пес, однако в последнее время очень резвый стал Тарзан.. Еле сдерживаем", - пише соратник Кадирова.

Раніше, Даудов опублікував пост із звинуваченнями на адресу російської опозиції в розпалюванні міжнаціональної ворожнечі. Зокрема, він згадав головного редактора "Ехо Москви" Олексія Венедиктова, правозахисника Ігоря Каляпіна і політика Іллю Яшина.

Більше того, телеканал "Дождь" і радіостанцію "Ехо Москви" Даудов назвав "ворожими штаб-квартирами п'ятої колони".

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...