Честь в обмін на життя: Мати Савченко розповіла, за яких умов Кремль готовий звільнити Надію

Російська влада бажає, щоб українка визнала себе винною у тому, чого вона не робила.

Надія Савченко. Фото: tvc.ru.

Росія готова обміняти України Надію Савченко, якщо Україна визнає справедливість вироку, винесеного російським судом. Про це повідомила мама Надії Савченко, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.нет.

"Вони (українська сторона, - ред.) хочуть робити обмін. Але Росія виставляє дві умови: визнати справедливість винесеного вироку російського суду і обмін на інших (російських ув'язнених в Україні)", - сказала Марія Савченко. "Визнати, що вона вбивця і вбивала. Навіщо їй ця чорна пляма, якщо вона не вбивала? А вони сфабрикували 39 томів, написали всякої брехні", - додала вона.

Разом з тим мама Надії Савченко зазначила, що керівництво України докладає максимум зусиль для її повернення на Батьківщину. "Президент намагається допомогти, особливо зараз він вмовляє Надю відстрочити голодування хоча б на добу Коли я була у нього, то він сказав, що 24 години думає про Надю і вирішує питання як її повернути", - сказала мама українки.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...