Родина заступника голови Служби зовнішньої розвідки України має російські паспорти, - ЗМІ (відео)

Сергій Семочко під час керівництва економічною контррозвідкою Служби безпеки виявляв інтерес до тіньових доходів фармацевтичних компаній.

Заступник голови Служби зовнішньої розвідки користується дорогим позашляховиком. Фото: скріншот з відео.

Сергій Семочко, якого 31 липня президент України Петро Порошенко призначив першим заступником голови Служби зовнішньої розвідки (СЗР), раніше служив у СБУ Криму, а його цивільна дружина Тетяна Лисенко і семеро інших членів родини одержали російські паспорти після анексії півострова. Про це йдеться в розслідуванні телепроекту Bihus.info, передають Патріоти України.

Паспорти Лисенко, її дітей, зятя та інших родичів журналісти верифікували через Федеральну податкову інспекцію Росії. Семочко під час керівництва економічною контррозвідкою Служби безпеки виявляв інтерес до тіньових доходів фармацевтичних компаній. Журналісти підозрюють, що це може пояснити купівлю родини заступника голови СЗР нерухомості під Києвом на 200 млн грн і появу в нього дорогого Land Cruiser. Декларацію Семочка, як і інших співробітників СБУ, засекречено.

Джерело: bihus.info

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...