Чоловік, який ловить рибу голими руками, підірвав мережу (відео)

Оце так рибалка! Обов'язково подивіться!

Голими руками. Кадр з відео.

Досвідчений рибалка, який зловив рибу голими руками, став зіркою інтернету. За тиждень ролик подивилися в Facebook майже 29 мільйонів чоловік, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Чоловік ловив рибу на живця. Як тільки хижак був готовий проковтнути наживку, чоловік рукою схопив рибу за рот. Продемонструвавши улов, чоловік випустив рибу.


Тисячі молекул живої матерії можуть породити мільйони, які стають дуже стійкими до деградації: Науковці розгадали таємницю "святого Граалю"

неділя, 28 квітень 2024, 3:25

Таємниця, яка понад 50 років спантеличила наукове товариство, нарешті була розгадана. Команда з Університету Лінчепінга, Швеція, і Гельмгольца в Мюнхені виявила, що певний тип хімічної реакції може пояснити, чому органічна речовина, що міститься в річк...

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...