"Чому ніхто не сказав, що соколи самі вміють літати?": Саудівський принц перевозив своїх 80 птахів в літаку (фото)

Спеціально для своїх соколів принц викупив кілька десятків місць бізнес-класу.

Соколи саудівського принца летять  бізнес-класом. Фото: reddit.com.

Співробітник авіакомпанії Qatar Airways опублікував на популярному інтернет-форумі Reddit фотографію з кабіни одного з лайнерів, на якій зображені 80 соколів, що сидять в салоні літака, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що спеціально для них саудівський принц викупив кілька десятків місць бізнес-класу.

За словами автора посту, цю фотографію йому надіслав пілот літака. "Чому ніхто не сказав принцу, що соколи самі вміють літати?", - жартують користувачі форуму.

Як не дивно, в правилах авіакомпанії Qatar Airways є спеціальний пункт, який стосується перевезення соколів.

"У кабінах економ-класу дозволено перевозити не більше одного сокола, а в бізнес-класі - не більше шести", - наголошується в інструкції.

Втім, саудівський принц, якщо це дійсно його птахи, вирішив знехтувати цим правилом і просто скупив всі місця. Коментарі самого представника королівської сім'ї з приводу цього знімка не наводяться.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...