Чому Путін не натисне "ядерну кнопку", - Муждабаєв

Світова спільнота не здатна боротися з режимами, у яких є ядерна зброя

Ядерна зброя. Фото: "Фейсбук"

Український журналіст, заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR Айдер Муждабаєв пояснив, чому президент РФ Володимир Путін не зможе скористатися ядерною кнопкою. Про це Муждабаєв розповів в інтерв'ю Online.ua, повідомляють Патріоти України.

Журналіст вважає, що для того, щоб натиснути ядерну кнопку, необхідно мати певну рішучість. Він зазначає, що коли справа дійде до натискання ядерної кнопки, Путін до неї вже не зможе доповзти, тому що ситуація в країні буде такий, що його від цієї кнопки віднесуть.

Муждабаєв зазначив, що світова спільнота не здатна боротися з режимами, у яких є ядерна зброя. Але він вважає, що Путін, окрилений своїми успіхами, підведе російське суспільство до того, що "воно не помітить, як почне програвати і валитися".

В Україні кардинально змінилася ситуація на ринку праці: Названо професію, яка несподівано стала непопулярною

понеділок, 29 квітень 2024, 6:44

В Україні спостерігається значний дефіцит на ринку праці. Високий попит мають практично всі професійні працівники, крім працівників сфери IT.Про це йдеться у матеріалі OBOZ.UA, передають Патріоти України. В Україні, згідно з даними опитування НБУ, ско...

Нові зарплати для військових в Україні: Хто отримуватиме 190 тисяч

понеділок, 29 квітень 2024, 6:22

Кабінет міністрів з 1 квітня ухвалив додаткову фінансову винагороду військовим у розмірі 70 тисяч гривень. Ця виплата може застосовуватися вже з цього місяця. Це не заміна 100 тисяч "бойових", а додаткова винагорода для тих, хто перебуває на передовій,...