Чорна енергія смерті: У Путіна заговорили про відьомські атаки на нього

Що вони там курять? Прокремлівський пропагандист розповів про центри і закриті лабораторії, що спеціалізуються на інформаційних діях проти Путіна.

Чорна енергія смерті. Фотоілюстрація: k-z.com.ua.

Прокремлівський пропагандист, член секретаріату Спілки письменників Росії Олександр Проханов потішив розповіддю про те, як на президента РФ Володимира Путіна здійснюються атаки з боку численних відьом, чаклунів та екстрасенсів. Про це він написав у своїй колонці на сайті газети "Завтра", передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Центри, які здійснюють інформаційний вплив на Путіна, є закритими лабораторіями, в яких об'єкт досліджується за сотнями напрямків. Досліджуються його вдача, звички, його пристрасті і захоплення. Його слабкі сторони і карти його здоров'я, коло його друзів, глибинний психотип. Його життєвий шлях, на якому він здійснював проступки або домагався успіхів. Досліджуються його підсвідомість, книги, які він читав, можливо, сни, які він бачить вночі", - вважає Проханов.

"Цей згусток знань використовують фахівці, серед яких психологи, лікарі, фізіогномісти, футурологи, історики, а також чаклуни, відьми і волхви, якими сьогодні кишить співтовариство екстрасенсів", - заявив письменник.

За його словами, всі вони створюють "руйнівні снаряди і за допомогою радіохвиль, друкарського верстата, за допомогою агентів, які контролюють всередині Росії значну частину суспільної свідомості, направляють ці снаряди в Путіна".

"Іноді ми бачимо дію цих снарядів - бачимо втомленого президента: стомлені очі, які бувають у людини після довгого безсоння, роздратовані інтонації мови. Такий шквал ударів є артпідготовкою для головного, основного удару, яким є сакральна жертва. Серед цих клубків ненависті і наклепу готується персона, яку кинуть на чорний вівтар, піддадуть закланню і звинуватять в її смерті президента Росії. Чорну енергію цієї смерті направлять все в той же страшний світловий тунель, обпалять нею президента, як було з журналісткою Політковської, яку вбили в день народження Путіна", - пише Проханов.

"У монастирях і православних приходах моляться за президента. Ці божественні молитви розсікають світловод темряви. Огортають президента хмарою фаворского світла. Зупиняють на далеких підльотах крилаті ракети ненависті. Але навколо президента ні-ні та й спалахнуть чорні дзеркала, з яких в його сторону летять потоки чорного світла, - це виходять на поверхню скандали, аморальні весілля олігархів, жахливі бенкети багатіїв, котрі витягнули гроші у знедолених людей. Безсовісне злодійство і користолюбство, неправедні суди, щадні користолюбці, які карають беззахисних бідняків, - це породжує в народі відчуття несправедливої влади, несправедливого світоустрою. Ці чорні дзеркала повинні бути розбиті ", - написав Проханов.

Цією новиною в своєму блозі в "Живому Журналі" поділився журналіст Андрій Мальгін.

"Досліджуються його підсвідомість, книги, які він читав, можливо, сни, які він бачить вночі", чепчик з вольфрамової фольги на ніч надягати"," Святий Володимир проти чорних дзеркал, автор сценарію і режисер Проханов", - пишуть люди в коментарях .

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...