"Что мешает любому скулящему заняться делом?": Інструкція від колишнього офіцера ЗСУ

Не чекати манни з неба, а встати з дивана і почати працювати під силу кожному. Головне – захотіти.

Не треба боятися  відкривати свою справу. Фото: bizua.org"Читаю стрічку... Одні пишуть про вакансії в держ. секторі з зп в 6000 грн. - тут же відповідні коменти, що за такі гроші ідіть і працюйте самі. Інші пишуть про тарифи, і тут же піднімається виття, що у більшості зп 2000 грн. і їм нічим платити за комуналку... щось десь не зростається... - сповідь колишнього офіцера ЗСУ Євгена Махревича, а нині приватного підприємця пропонують увазі читачів Патріоти України. Він пише далі:

"Расскажу немного о себе... В 2005г. я работал в Симферополе на зп в 850грн. (150$), а потом мне предложили работу в г.Трускавец, а это за 1200км, за 3000грн. (600$) - собрал семью и поехал.

Позже была работа за 5000грн. (1000$) в другом городе - сел с женой и ребёнком и переехал. Какие проблемы? Или вам роботу на дом принести? Могу продолжать дальше, было много переездов. В 2012г. я уволился из компании где мне платили 1500-2000$ только потому, что мне надоело и я понял что смогу заработать такие деньги и сам, с меньшим напрягом.
В апреле уволился из Армии где прослужил два года. Открыл центр услуг.

Я что, ноухау какое-то изобрёл с услугами "Мастер на час" или "Чистка диванов на дому?" Нет, обычные услуги которыми могут заниматься тысячи людей. Причём с совсем небольшими вложениями. Многий инструмент я докупал уже с прибыли. Прошло три месяца - я зарабатываю немного больше, чем зарабатывал в Армии офицером (по моим меркам это очень немного), у меня работает наёмный работник и вот-вот возьму ещё одного. Практически постоянно есть заказы.

Да, на некоторых заказах нужно вкалывать так, как я никогда в жизни не вкалывал, но бывает и лёгкий заработок. Да, бывает межсезонье как в июле-августе, но это временные явления. После того, как я и моя семья прожили на съёмной квартире с моей офицерской зп в 3600грн. - нам уже ничего не страшно.

Что мешает любому скулящему заняться своим делом?

Так что танцору мешает? Тяжело с дивана поднять свою ж*пу?"

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...