Помилився із зарплатою: Сайт Кремля видалив розмову Путіна з робітниками заводу

Президент поцікавився зарплатою і припустив, що робітники отримують 90 тисяч рублів.

Розмова Путіна із людьми не вдалася. Фото: РІА "Новости".

З сайту Кремля пропала розшифровка розмови Володимира Путіна з робочими суднобудівного комплексу «Звезда» в Приморському краї. Про це повідомляє «Ехо Москви», передають Патріоти України.

Сьогодні вранці матеріал про зустріч з’явився на сайті Кремля, але невдовзі зник. Причина видалення діалогу невідома. Після видалення текст зберігся в кеші Гугла.
У розмові з Путіним співробітники заводу кажуть, що це дуже гарне підприємство, дуже багато роботи. Президент поцікавився зарплатою і припустив, що робітники отримують 90 тисяч рублів. Але одна зі співробітниць відповіла: «Що ви – 30-40 тисяч».
При цьому присутні почали переконувати жінку, що вона не права. "Відділ кадрів говорить, що середня зарплата 70 тисяч", – заявила інша жінка, начальник. «Відділ кадрів знає», – сказав президент. «Так, ми відділу кадрів довіряємо», – додала жінка-керівник.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...