"Что-то акцент у них": Як "українська агентура" співала "Ти ж мене підманула" в центрі Москви (відео)

Хтось розцінив виступ як диверсію і провокацію з боку українців, хтось вирішив, що весь цей захід спеціально організовано і проплачено самими російськими спецслужбами.

В центрі Москви виконали українську пісню. Фото: скріншот з відео.

Виступ музикантів в РФ розцінили як диверсію з боку України. Пропаганда російських ЗМІ кладе величезний відбиток на свідомість жителів РФ, та й на сприйняття дійсності в цілому. Так, соцмережі на повному серйозі вважають, що музиканти, які виконували українські пісні в центрі російської столиці, не просто талановиті люди, а справжнісінька "агентура", повідомляють Патріоти України.

Відео з виступом людей, одягнених в українські народні костюми, розмістив Михайло Голуб на своїй сторінці в Twitter. Підписавши публікацію як "Ряджені українці співають в Москві українською". Музиканти виконували українську "Ти ж мене підманула", але, як зазначили деякі користувачі, з акцентом.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...