''Что ж вы плачете? Крым ведь - наш!'': "Вірні путінці" у Росії почали обурюватися діями ВВП

Путінська більшість перетворюється поступово на нових невдоволених.

Валерій Соловей. Фото: соцмережі.

У Росії серед населення досягло піку невдоволення з приводу економічної ситуації в країні. Зокрема росіяни невдоволені підвищенням пенсійного віку і введенням податку для самозайнятих. На своїй сторінці у Facebook російський історик і політолог Валерій Соловей описав ситуацію, яка трапилася в одній зі шкіл Москви, передають Патріоти України.

Він назвав інцидент яскравою ілюстрацією того, як путінська більшість перетворюється на нових невдоволених зусиллями виключно самої влади. "Сегодня в одной из московских школ беседовал с училкой математики возраста 50+, очень неглупой в своей математике, но верноподданной, ибо потребляет всякие Первые каналы. Ещё весной она была ярой путинисткой, а сегодня на перемене крЫла Владимирвладимирыча на чём свет стоит", - йдеться в повідомленні.

За словами оповідача, серед причин невдоволення вчительки були — віднята пенсія, острах, що "репетиторські"-самозайняті теж "відіжмуть". "Плюс заметное постепенное отупение детей в школах в последнее время и, как следствие, ощущение бессмысленности своей работы и жизни... Я её утешил фразой "Чё ж вы плачете?! Крым-то ведь наш!" Зря я, наверное, это сказал. Она как-то ещё больше огорчилась...", - резюмував очевидець.

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...

Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...