''Что ж вы плачете? Крым ведь - наш!'': "Вірні путінці" у Росії почали обурюватися діями ВВП

Путінська більшість перетворюється поступово на нових невдоволених.

Валерій Соловей. Фото: соцмережі.

У Росії серед населення досягло піку невдоволення з приводу економічної ситуації в країні. Зокрема росіяни невдоволені підвищенням пенсійного віку і введенням податку для самозайнятих. На своїй сторінці у Facebook російський історик і політолог Валерій Соловей описав ситуацію, яка трапилася в одній зі шкіл Москви, передають Патріоти України.

Він назвав інцидент яскравою ілюстрацією того, як путінська більшість перетворюється на нових невдоволених зусиллями виключно самої влади. "Сегодня в одной из московских школ беседовал с училкой математики возраста 50+, очень неглупой в своей математике, но верноподданной, ибо потребляет всякие Первые каналы. Ещё весной она была ярой путинисткой, а сегодня на перемене крЫла Владимирвладимирыча на чём свет стоит", - йдеться в повідомленні.

За словами оповідача, серед причин невдоволення вчительки були — віднята пенсія, острах, що "репетиторські"-самозайняті теж "відіжмуть". "Плюс заметное постепенное отупение детей в школах в последнее время и, как следствие, ощущение бессмысленности своей работы и жизни... Я её утешил фразой "Чё ж вы плачете?! Крым-то ведь наш!" Зря я, наверное, это сказал. Она как-то ещё больше огорчилась...", - резюмував очевидець.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...