Чужі гроші вийшли боком: Заарештовано ключового фігуранта справи про розкрадання у банку "Михайлівський"

​Бізнесменові оголошено про підозру.

Ілюстрація:nnovosti.info

Суд заарештував одного з ключових учасників злочинної групи, що вкрала гроші вкладників банку "Михайлівський". Про це повідомляє прес-служба СБУ, передають Патріоти України..

"Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Триває досудове слідство", - йдеться в повідомленні відомства.

Як повідомлялося раніше, співробітники СБУ спільно з поліцією затримали в Києві одного з ключових фігурантів справи про розкрадання 2,3 мільярда гривень банку "Михайлівський".

Правоохоронці встановили, що затриманий очолював комерційну структуру, створену топ-менеджментом банку для залучення коштів фізичних осіб під "привабливі" умови. Отримані гроші зловмисники направили на кредитування власних бізнес-проектів.

Рахунки фізосіб були відкриті в банку "Михайлівський". Тому після його ліквідації фінансові втрати вкладників повинен компенсувати Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.

Бізнесменові було оголошено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 5 ст. 191 і ч. 1 ст. 218-1 Кримінального кодексу України

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...