Чи допоможе? У Сумах затримали учасника акції проти російського "Сбербанку" (відео)

Четверо активістів громадської організації "Традиція і порядок" розлили червону рідину біля входу в банк та наклеїли плакат "Геть російське з України" на вхідні двері офісу.

Акція протесту проти "Сбербанку Росії" у Сумах. Фото:скрін відео

В суботу у Сумах після акції протесту проти роботи російського "Сбербанку" в Україні поліція затримала одного з учасників. Після надання ним у відділку пояснення чоловіка відпустили, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Як повідомив патрульний Ігор Ілляшенко, така акція вважається адміністративним правопорушенням за статтею "хуліганство".

Як стало відомо, у суботу четверо активістів громадської організації "Традиція і порядок" обклеїли будівлю, де розташований офіс "Сбербанку" в Сумах листівками з написом "Увага!!! Сбербанк вбиває". Також вони розлили червону рідину біля входу в банк та наклеїли плакат "Геть російське з України" на вхідні двері офісу.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...