Чичеріна нервово курить: Рок-група з Москви присвятила терористам "ЛДНР" новий кліп (відео)

Один з лідерів групи і затятий любитель терористів Олексій Іовчев заявив, що в "творі" йдеться про "загадкову російську душу" жителів Донбасу.

Група "Зверобой". Фото: ЖЖ.

Рок-група з Москви під назвою "Зверобой" випустила новий кліп, присвячений терористам на Донбасі. Про це пише один з сепаратистських сайтів, передають Патріоти України.

Йдеться про пісню "Эти русские", слова якої написала поетеса з "ЛНР" Олена Заславська.

Один з лідерів групи і затятий любитель терористів Олексій Іовчев заявив, що в "творі" йдеться про "загадкову російську душу" жителів Донбасу.

За його словами, ідея створити кліп виникла після переглянутого інтерв'ю з Заславською.

"У тому сюжеті пролунав лише хвилинний фрагмент пісні з відеорядом. Але навіть цього невеликого фрагмента вистачило, щоб у нас защеміло серце. Ми відразу відчули, що якщо зробити повноцінний кліп на всю пісню цілком - вийде досить потужне, "чіпляюче" відео, з чесним і глибоким патріотичним посилом", - заявив Іовчев.

Крім того, він розповів про тісну співпрацю з терористами.

"Під час нашої першої поїздки на Донбас в серпні 2015 року, ми познайомилися з багатьма цікавими людьми. Серед них був знаменитий поет "ополченець" Юрій Юрченко. Він із захопленням читав вголос чудові вірші, і як ми пізніше дізналися, вони належали Олені Заславській. Надалі наше знайомство з Оленою переросло в творчий тандем, і в новий альбом "Війна за Мир" увійшли відразу три пісні на її вірші - "Едут-едут БТРы", "Эти русские" и "В наших диких полях", - заявив Іовчев .

Також лідер "Зверобоя" запевнив, що українці і росіяни - єдиний народ.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...