Чиновники "висять" під Міністерством: Як шахтарі й "Азов" боролися з високими тарифами й безробіттям (фото, відео)

Представники громадянського корпусу «Азов» і шахтарі 20 липня вийшли на протестну ходу в Києві, вимагаючи знизити тарифи на житлово-комунальні послуги, виплатити зарплату гірникам і не закривати шахти з видобутку вугілля. Акція закінчилася ешафотом.

Шибениця під Міністерством енергетики та вугільної промисловості України. Фото nbnews.com

Представники ГК «Азов» і профспілок, а також шахтарі встановили шибеницю і стратили шістьох чиновників біля будівлі Міністерства енергетики та вугільної промисловості на вулиці Хрещатик, повідомляють Патріоти України.

Зазначимо, на шибениці розташовані 6 манекенів з табличками, на яких написані прізвища чиновників: Вакараш (Віктор Вакараш – заступник міністра екології та природних ресурсів), Чернега (голова Державної служби з питань праці Роман Чернега), Тригубенко (Сергій Тригубенко, народний депутат «Блок Петра Порошенка», у 2008 по 2009 роках був заступником міністра охорони навколишнього природного середовища, в 2009-2011 роках – заступником міністра аграрної політики і продовольства), Бояркін (тимчасово виконуючий обов'язки голови Державної служби геології та надр України), а також Онищенко (народний депутат, «Воля народу»).



Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...