Даєш петицію "Фронтовика" Пашинського - на фронт": Голова СБУ порадив нардепам "зі стволами" воювати проти окупантів

​Грицаку не сподобалася участь нардепів в акції з блокування окупованих територій, який вважає їх дії боягузтвом та піаром.

Василь Грицак. Фото:Радіо Свобода

Участь народних депутатів у блокаді окупованих територій Луганської області прокоментував голова Служби безпеки України Василь Грицак. Він вважає дії політиків піаром та боягузством. Про це йдеться в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України.

За словами Грицака, прокуратура вже відкрила кримінальні провадження щодо блокування транспортних комунікацій. Зі свого боку, керівник спецслужби запросив депутатів, які хочуть постріляти, офіційно вступати до лав Збройних сил України.

"Мені здається, не хочу називати імена, як когось забувають, депутати починають демонструвати активність. Я не знаю, що робити мають депутати з незрозуміло якими стволами, як мені сказали, на спині, на лінії зіткнення… Якщо вони хочуть повоювати, то нехай ідуть в бойові підрозділи і воюють", - заявив керівник СБУ.

Як уже повідомлялося, учасників блокади підтримали народні депутати Семен Семенченко та Володимир Парасюк. Обоє прийшли у камуфляжі, а Парасюк навіть із автоматом, який, за документами у нього законно зареєстрований.

Нардеп каже, що ця блокада – останній аргумент у зупинці фінансування терористів. "Запити, звернення, тиск на силові структури, розмови з президентом, на телебаченні – нічого не допомагає. Тоді такі от методи справедливості, як цей", - каже народний обранець.

Стати пенсіонером в Україні буде простіше: Кого стосується і що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 13:52

Через напад кремлівського карлика Путіна на Україну у багатьох людей стали виникати питання щодо ідентифікації документів, підтвердження термінів страхового стажу, отримання пенсій, передають Патріоти України. На щастя, частина цих питань тепер може ви...

У Раді збираються підвищити виплати одній з категорій пільговиків: Кого стосується

понеділок, 29 квітень 2024, 13:44

В Україні, де частини пенсіонерів можуть урізати пенсію на 50%, народні депутати зареєстрували законопроєкт № 11194, яким планується посилити соціальну допомогу українцям, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, передають Патріоти України. За...