Дайте людям води!: Мешканці "ЛНР" оригінально шантажують окупантів через проблеми з водопостачанням (фото)

Невідомі на знак протесту руйнують пам'ятники радянським діячам.

Ілюстрація:www.liveinternet.ru

В окупованому Хрустальному (Красний Луч) невідомі руйнують пам`ятники радянським діячам і лишають написи "Дайте людям води". Про це пише Depo.Донбас з посиланням на підконтрольний "ЛНР" сайт, передають Патріоти України.

Повідомляється, що 12 серпня у парку будинку культури імені Леніна невідомі розбили мраморні плити на двох пам`ятниках героїв Радянського союзу.

Зазначається, що раніше подібні випадки вже траплялись у Хрустальному і тоді, як і зараз, на місці події залишали напис "Дайте людям води!".

Найбільше проблемою зруйнованих постаментів опікується Асоціація молоді Луганщини. Вони навіть розмістили на ресурсах сепаратистів відкрите звернення до "зловмисників". У ньому, активісти відкрито погрожують "вандалам" розправою.

"Ми, нащадки Великих Героїв, даємо слово: "Тебе буде спіймано". Ми знайдемо твою вулицю, ми знайдемо твій будинок і розкриємо для загального огляду твою зрадницьку сутність", - йдеться у заяві.

При цьому жодного пояснення стосовно відновлення подачі води у місто активісти не дають.

Як стало відомо, у зв'язку з ремонтними роботами на магістральному водоводі, подача води в окупований Первомайськ здійснюється один раз на п'ять днів. В Алчевську воду дають раз на три дні.

Справа з запашком: У Польщі на смітник викинули 16 000 злотих. Внаслідок карколомної операції поліція повернула гроші власнику

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:23

У Польщі працівники ресторану випадково викинули на смітник 16 тисяч злотих. Щоб розшукати гроші, вони звернулися до поліції. Про це пише видання onet.pl. У Раві Мазовецькій, що в Польщі, працівники ресторану під час прибирання випадково викинули на см...

Не все так однозначно? Чи може Польща депортувати українських чоловіків

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:58

Поляки можуть повернути до України військовозобов'язаних чоловіків? З новою важливою заявою вийшов міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш, який раніше висловлювався за повернення чоловіків на Батьківщину. Водночас Варшава подовжила тимчасовий з...