Далеко не втекли: Під Києвом грабіжники після нападу потрапили в аварію

Водій BMW не вписався в поворот, після чого легковик з бандитами з'їхав в кювет і перекинувся.

 Грабіжники після нападу потрапили в аварію. Фото: NewsGra.com.

У Київській області озброєні бандити забрали у чоловіка сумку з грошима, але під час втечі їх BMW влетів у кювет і перекинувся. Про це "Обозревателю" розповіли місцеві жителі, передають Патріоти України.

Інцидент стався в четвер вдень, 16 березня, в селі Загальці Бородянського району. На одній з заправок зупинився автомобіль BMW, з якого вибігли двоє чоловіків в масках і зі зброєю.

Бандити побили одного з відвідувачів, що знаходився на АЗС, і пострілом зі зброї (імовірно травматичної) поранили ще одного.

Грабіжники забрали у потерпілих сумку з грошима (за чутками - 100 тисяч доларів), після чого сіли в авто і зникли.

Втім, злочинцям не вдалося далеко виїхати: водій BMW не вписався в поворот, і легковик з бандитами з'їхав в кювет і перекинувся.

Поліцейські затримали одного з підозрюваних в нападі. Ведеться слідство.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...