Далеко не втекли: Під Києвом грабіжники після нападу потрапили в аварію

Водій BMW не вписався в поворот, після чого легковик з бандитами з'їхав в кювет і перекинувся.

 Грабіжники після нападу потрапили в аварію. Фото: NewsGra.com.

У Київській області озброєні бандити забрали у чоловіка сумку з грошима, але під час втечі їх BMW влетів у кювет і перекинувся. Про це "Обозревателю" розповіли місцеві жителі, передають Патріоти України.

Інцидент стався в четвер вдень, 16 березня, в селі Загальці Бородянського району. На одній з заправок зупинився автомобіль BMW, з якого вибігли двоє чоловіків в масках і зі зброєю.

Бандити побили одного з відвідувачів, що знаходився на АЗС, і пострілом зі зброї (імовірно травматичної) поранили ще одного.

Грабіжники забрали у потерпілих сумку з грошима (за чутками - 100 тисяч доларів), після чого сіли в авто і зникли.

Втім, злочинцям не вдалося далеко виїхати: водій BMW не вписався в поворот, і легковик з бандитами з'їхав в кювет і перекинувся.

Поліцейські затримали одного з підозрюваних в нападі. Ведеться слідство.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...