Дать крымчанам пожить немного "в радости": Віктор Суворов про найкращий спосіб повернення Криму (відео)

Історик вважає, що українське керівництво під час захоплення Криму діяло правильно, не чинивши опору агресору.

Віктор Суворов. Фото:www.yeghiazaryan.us

Україна обов'язково поверне анексований Росією Крим, треба лише дати час кримчанам пожити без української води, електрики тощо. Про це в інтерв'ю засновнику видання Гордон Дмитру Гордону заявив колишній радянський розвідник, історик, письменник Віктор Суворов, інформують Патріоти України.

За його словами, на місці українського керівництва в період захоплення Криму він би спробував домовитися з Москвою про вивезення бажаючих жити в Україні людей з території півострова.

"Я б з Москвою зідзвонився. Сказав би:" Хлопці, стійте. Крим я зараз втримати не можу, армія моя розвалена, і ви це краще за мене знаєте. Секретні служби мої вашою агентурою пронизані, але давайте по-людськи. Мені кілька днів потрібно, щоб людей вивезти, які жити в Україні хочуть, техніку вивезти і так далі, тобто своє забрати", - зазначив Суворов.

Екс-розвідник підкреслив, що однозначно не вибрав би силовий спосіб утримання Криму.

"Перемогти можеш тільки в тому випадку, якщо тебе народ підтримує ... А в Криму в українських військових підтримки не було і все, йди звідти! І на Донбасі, до речі, та ж ситуація. Без підтримки народу Крим був приречений", - вважає він.

На думку Суворова, тодішнє керівництво України діяло правильно, не надавши збройного опору агресору. Він додав, що поганим моментом було те, що не дали з півострова гідно піти українським військовим.

Суворов впевнений, що Україні потрібно почекати і через деякий час кримчани попросяться назад.

"І найкращий спосіб його повернути - дати цим хлопцям, кримчанам, трохи пожити "в радості". Водички вам? А у нас в Дніпрі мало. Електрики? Ми б із задоволенням, та у самих дорога. Туристи? А навіщо ж вам наші ? - до вас з Росії приїдуть. Нехай так поживуть - і назад попросяться", - сказав історик.

Екс-розвідник додав, що після того, як жителі Криму попросяться назад в Україну, тоді можна провести загальноукраїнський референдум на тему: "А чи потрібні вони нам?".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...