Дебош в генделику "Салам": На Луганщині цивільні роззброїли групу п'яних російських офіцерів

В результаті сутички російських офіцерів з місцевими жителями, один з росіян отримав струс головного мозку та втратив табельну зброю.

Ілюстрація:www.bbc.com

У четвер, 3 березня, жителі міста Стаханов Луганської області роззброїли групу російських офіцерів 6-го окремого механізованого полку (Стаханов) 2 КК, які влаштували бійку і стрілянину під час зловживання спиртними напоями в кафе-барі "Салам". Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони, передають Патріоти України.

В результаті згадуваного інциденту капітан на ім'я Сергій Сергєєв отримав струс головного мозку та втратив табельну зброю.

Також у розвідці зазначають, що в п'ятницю, 4 березня, військовослужбовці рядового складу 6-го окремого механізованого полку в стані алкогольного сп'яніння скоїли ДТП, чим завдали значних пошкоджень трьом цивільним автомобілям. За це постраждалі взяли їх в заручники.

В якості компенсації завданих збитків, під загрозою вчинення розправи, жителі Стаханова вимагають 5 тисяч доларів США та 565 тисяч російських рублів у своїх кривдників.

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...