Деградація не має меж: У Росії провели "повітряний хресний хід"

Мощі Серафима Саровського у космосі, хресний хід на літаках... На що ще вистачить фантазії РПЦ, щоб грабувати людей і далі?

"Що ж ви коїте?!". Фото: pikabu

Російські військові священики Центрального військового округу провели перший повітряний хресний хід на літаку військово-космічних сил Росії. Хресний хід на бойовому літаку ТУ-134 УБЛ пройшов в рамках збору військового духовенства на базі Челябінського вищого військового авіаційного командного училища штурманів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Унікальний хресний хід проходив на висоті 3,5 тисячі метрів і тривав дві години. За цей час літак облетів всю Челябінську область.

На борту ТУ-134 перебувало понад 30 священнослужителів, яких підтримав своєю присутністю митрополит Челябінський і Златоустівський Никодим. Оскільки небесним покровителем військового стану є святий великомученик Георгій Побідоносець, священнослужителі взяли з собою в політ ікону з ликом святого і частку його мощей.

"Весь політ ми читали акафіст Георгія Побідоносця, просили його, щоб наші військовослужбовці проходили службу легко, щоб земля була славна, щоб всі ми жили в світі і щасливо. Ми осяяли челябінську землю небесним благословенням молитвою з повітря", - повідав владика Никодим про те, як проходив хресний хід.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...