Деяким з бандитів забудовника немає і 15 років: На скандальному будівництві в Києві затримали організатора "тітушок"

Всіх неповнолітніх для проплачених акцій забудовник доставляв з Ніжина.

Скандальна забудова на Позняках. Фото:http://nr2.com.ua/

У Києві на скандальному будівництві на Позняках поліція затримала організатора доставки так званих "тітушок". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Борислав Береза, передають Патріоти України.

"Тільки що разом з поліцією затримали організатора привозу "тітушок" до Києва на проплачені акції. Деяким "бійцям" по 15 років. На місце виїхала інспекція у справах неповнолітніх. Всі з Ніжина. Платять по 200 гривень за день "роботи". Лікування не оплачується. Все це зафіксовано на камеру", - написав політик.

Раніше нардеп повідомив, що проти жителів Позняків, які протестують проти знищення озера, кинули "тітушок". Береза закликав всіх "рішучих громадян" їхати на перетин вул. Петра Григоренка та вул. Здолбунівської, де проти місцевих жителів використовували "тітушок".

"Забудовник Непоп, який є депутатом Київради від партії "Солідарність" не хоче робити все в законному порядку. Тому він вирішив використовувати "тітушок". Вважаю, що в правовій державі це неприпустимо.

Я подзвонив начальнику Нацполіціі в Києві Андрію Крищенку і запропонував покінчити з цим ганебним явищем в столиці України. Або він затримає "тітуханів" і припинить цю традицію, використання бойовиків з переламаними вухами і носами проти громадян, або цю роботу зробимо ми. Так як зможемо і з тим досвідом, який отримали за останні два роки", - заявив парламентарій.

Він також підкреслив, що для відстоювання своїх інтересів забудовник використовує не тільки "тітушок", а й проплачених бабусь, малозабезпечені верстви населення і представників "Еліта-центр", - використовує психологічний і соціальний фактор для свого особистого збагачення.

Нагадаємо, на перехресті вул. Здолбунівської з вул. Тепловозної КП "Житлоінвестбуд-УКБ" збирається побудувати шестисекційний багатоповерховий будинок на 1276 квартир. Ця земля була передана під забудову рішенням Київради від 26 грудня 2014 року.

Навесні 2015 року почалися підготовчі роботи до будівництва, зокрема, почали засипати озеро, що знаходиться поруч. Активісти стверджують, що водойма є озером, тоді як міська влада та "Житлоінвестбуд-УКБ" посилаються на рішення КП "Інститут генерального плану міста Києва" про відсутність водойм на даній ділянці.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...