Денег нет, держитесь: Німецькі актори, які виконали ролі фашистів у російському фільмі, поскаржилися на невиплату гонорару

На знімальному майданчику до акторів ставилися, як до справжніх фашистів, допускаючи образливі висловлювання та коментарі.

Трістан Бумм у кадрі фільму. Фото:Fаcebook

Чотирьом акторам з Німеччини, які зіграли солдатів вермахту в російському фільмі про Другу світову війну "321-а сибірська", не виплатили гонорари за зйомки. Крім цього, на майданчику їх порівнювали з фашистами. Про це повідомив в Facebook один з артистів, Трістан Бумм, передають Патріоти України.

"Ми отримали тільки 20 відсотків оплати від загальної суми під приводом, що "ми не справжні чоловіки, тому що ми рятували тільки кинутих на вулиці щенят" (ці слова були сказані продюсером фільму Ерженою Тумуровою на нашу адресу)", - написав Бумм у вівторок, 4 квітня.

Німецький актор додав, що коли вони приїхали з Улан-Уде в Волгоград, щоб знімати нові сцени, продюсер стрічки допустила на адресу іноземних артистів висловлювання з "національно-політичним ухилом": "Нехай радіють, що вони у Волгограді, ближче тікати додому в Німеччину, ніж з Улан-Уде". Бумм підкреслив, що на зворотну дорогу грошей їм теж не дали.

Артист також звинуватив режисера картини Солбона Лигденова в шахрайстві. За словами Бумма, творці фільму збирають пожертви для його виробництва, але не вкладають гроші в своїх співробітників.

Лигденов в коментарі до посту німця назвав його слова підлими і боязкими. Він зазначив, що фінансове становище у творців фільму вельми плачевне, і він не бачить сенсу красти гроші, "коли можна зробити проект і продати на ринку". На своїй сторінці в Facebook кінематографіст заявив, що німецьких акторів "ніхто не збирається "кидати"", і вони обов'язково отримають обумовлені за контрактом гонорари.

"Просто поки немає коштів заплатити їх законний гонорар! Та й загалом, нікому не можемо заплатити", - поскаржився Лигденов.

Стрічка "321-а сибірська" розповідає про дивізію із Забайкалля, яка билася з німецькими військами на Сталінградському фронті у 1942-1943 роках. Дата прем'єри фільму поки невідома. Проект фінансується через збір пожертвувань.

Новий шлях постачання армії агресора маже готовий: Росіяни завершують будівництво залізничного моста поблизу Маріуполя, - Андрющенко

четвер, 25 квітень 2024, 9:32

Російські окупанти майже завершили будівництво залізничного моста біля села Гранітне, що неподалік Маріуполя. Про це у своєму телеграм-каналі написав радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко. "Будівництво залізничного мосту біля Гранітно...

Науковці розшифрували практично знищені папіруси з Помпеї, з котрих дізнались місце поховання великого філософа Платона та обставини його життя

четвер, 25 квітень 2024, 9:23

Революційне сканування та дослідження папірусів Геркуланума виявило чудові нові подробиці про філософа Платона, зокрема точне місце його поховання, повідомляє "Ancient Origins" . Це значне археологічне досягнення стало результатом проєкту розшифровки ...