Йшов 73-й рік побєдобєсія: На честь річниці звільнення Новгорода містом водять "полонених гітлерівців"

Слід зазначити, що за сімдесят з гаком років "кляті фашисти" непогано від'їлись на російських харчах. І живуть набагато краще своїх справжніх попередників, котрі через рабську працю по таборах, голод та хвороби залишились назавжди у радянській землі.

"Полонені німці" у Новгороді. Фото: Росбалт.

Бурхливу реакцію в соцмережах викликали плани новгородських чиновників провести реконструкцію подій Великої Вітчизняної війни. Російським містом 20 січня 2019 року проведуть полонених німців. Це буде реконструкцією військових подій. Про це повідомляє Росбалт, передають Патріоти України.

"На площі Перемоги-Софійській відбудеться історична реконструкція "Введення полонених німців в Новгородський кремль", а на території Новгородського кремля і Софійської набережної - інсталяції "Захоплений і звільнений Новгород" і "Зруйнований пам'ятник "Тисячоліття Росії", - заявив голова новгородського комітету культури Костянтин Хіврич.

Новгородська обласна філармонія імені Аренського готує для глядачів театралізовану реконструкцію суду над нацистськими військовими злочинцями "Так судимі будете!". Плани новгородських чиновників зазнали критики в соціальних мережах. Місцеві громадські працівники закликають відмовитися від агресивних інсталяцій, "щоб День 75-річчя визволення Новгорода став днем миру".

"Схаменіться, не потрібно ніякої театралізації військових дій і оскаженілої пропаганди з полоненими німцями", - пишуть новгородці в соціальних мережах.

А так це було в 1944 році:

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...