Депутат: У школі Києва дітей годували недоїдками, є отруєні

Батьки школярів принесли до його громадської приймальні депутат скарги про неякісну роботу шкільної їдальні у Печерському районі столиці.

Ілюстрація:exo.in.ua

У Печерському районі Києва в школі №109 на вулиці Панаса Мирного виник скандал з харчуванням. Дітей годували недоїдками, є випадки отруєння. Про це в Facebook повідомив депутат Київради Ярослав Діденко, інформують Патріоти України.

"Скандал з якістю харчуванням дітей в сто дев'ятій школі на Панаса Мирного на Печерську. На фото чітко видно "смачний" сніданок, який сьогодні відмовилися їсти школярі", - написав депутат і виклав фото сніданку, з якого школярі спробували тільки чай.

Діденко додав, що батьки школярів принесли до його громадської приймальні скарги про неякісну роботу шкільної їдальні і випадки отруєння їх дітей. "В їдальні повторно продавали недоїдки.

Такі кухарі і персонал шкільної їдальні повинні бути звільнені і проведена дезінфекція харчоблоку", - написав депутат. Він зазначив, що до роботи їдалень в інших школах нарікань немає.

Як повідомила Українській правді. Київ заступник голови КМДА Ганна Старостенко, 12 січня з перевіркою в школу виїжджало районне управління освіти.

"Сьогодні був виїзд в школу з перевіркою районного управління освіти. Напрацювали вимоги до КП, яке здійснює харчування в цій школі. У понеділок буде контрольний виїзд", - сказала Старостенко.

Уряд Швеції пообіцяв покращити умови життя для українських біженців: Про що йде мова

понеділок, 6 травень 2024, 11:58

Уряд Швеції посилено працює над новими правилами, згідно з якими, українським біженцям не доведеться тягнути жалюгідне існування на 71 шведську крону на день (258,5 грн). Про це пише Swedinfo, передають Патріоти України. . «Ми розберемося з усіма пит...

"Основне завдання": У Міноборони пояснили, як працюватиме реєстр "Оберіг"

понеділок, 6 травень 2024, 11:30

Реєстрі військовозобов'язаних "Оберіг" взаємодіє із шістьма реєстрами, що необхідно для актуалізації даних. Про це заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, передають Патріоти України. . «У першу чергу реєстр «Оберіг» – це інструмент ...