Депутата Київради затримали після отримання хабара, - прокуратура (фото)

Голова комісії з питань екології Київської обласної ради Максим Запаскін вимагав від директора одного з підприємств області $10 тис. за сприяння в наданні підприємству спеціального дозволу на користування надрами.

Затриманий чиновник. Фото:Facebook

Прокуратура Києва затримала голову комісії з питань екології Київської обласної ради Максима Запаскіна після отримання хабара. Про це прокуратура повідомляє на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Зазначений депутат вимагав від директора одного з підприємств Київської області $10 тис. За узгодження очолюваної ним комісією проекту рішення Київської обласної ради щодо надання підприємству спеціального дозволу на користування надрами, а також прийняття всіх залежних від нього заходів щодо винесення цього рішення на сесії Київської обласної ради", - йдеться в повідомленні.

За даними прес-служби, Запаскіна затримали після отримання ним другої частини хабара в сумі $6 тис. і прийняття облрадою рішення про погодження клопотання суб'єкта підприємницької діяльності про надання спеціального дозволу на користування надрами.

На даний момент вдома і на роботі у Запаскіна проводяться обшуки, повідомили в прокуратурі.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...