Держитесь там и хорошего вам настроения: Ходаковський заявив про масове закриття банківських рахунків в "ДНР" з боку РФ

У "республіці" з'явилися проблеми, пов'язані з функціонуванням "сурогатної банківської структури" і здійсненням переказу грошових коштів на рахунки, які раніше функціонували.

Олександр Ходаковський. Фото:Радіо Свобода

В "ДНР" триває обвал фінансової інфраструктури. Впливовий представник бойовиків Олександр Ходаковський повідомив у ЗМІ про серйозні проблеми в здійсненні фінансових транзакцій з Росії в "банках ДНР". Про це Ходаковський заявив місцевим журналістам, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Як повідомляють ЗМІ, бойовик розповів про цілу низку проблем, які пов'язані з функціонуванням "сурогатної банківської структури" і здійсненням переказу грошових коштів на рахунки, які раніше функціонували, однак сьогодні масово закриваються.

Ходаковський заявив, що це ще більше завдасть шкоди торгівлі фейкової республіки з Росією. При цьому в соціальних мережах жителі Донецька, які знайомі з ситуацією повідомляють про те, що систему банківських транзакцій намагаються організувати через інший сепаратистський регіон - Абхазію.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...