"Дешевий сир, коньяк та сік "Сандора" за 20 тисяч доларів": У мережі висміяли фото з затримання хабарника на Одещині

Начальника Управління майна та інвестицій Теплодара Олега Грозного затримали за вимагання немаленького хабара

Фото: "Фейсбук"

У мережі вказали на кумедне фото з місця затримання співробітниками СБУ під Одесою начальника Управління майна та інвестицій Теплодара Олега Грозного, який вимагав у підприємця хабар у розмірі $20 тисяч.

"Чиновник вимагає хабар у 20 тисяч доларів. І щоб відсвяткувати, накриває ось таку "поляну". Вбогі духом, ну чесне слово", - зазначив на своїй сторінці у Facebook журналіст Костянтин Дак.

Чиновник був затриманий у промзоні на виїзді з Одеси, повідомляє "7 канал". За вказану суму Грозний обіцяв посприяти у виділенні ділянки під переробний завод. Бізнесмен встиг передати чиновнику $3 тисячі, отримавши в обмін частина дозвільних документів.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...