Десять екіпажів патрульної поліції у Львові переслідували п'яного водія (відео)

Переслідування тривало близько 15 км. 28-річний водій був п’яний, що підтвердила й перевірка – 2,22 проміле алкоголю в крові.

Фото:Варта-1

Вночі на 31 грудня львівські патрульні близько 15 км переслідували п’яного водія, який не реагував на вимоги зупинитися. Про це пише ZAXID.NET, передають Патріоти України.

На сторінці ГО "Варта-1" у Facebook повідомляється, що на "102" надійшло повідомлення про те, що водій автомобіля Volkswagen Polo, який рухається вул. Городоцькою, імовірно, перебуває в нетверезому стані.

У прес-службі патрульної поліції Львова підтвердили, що поліцейські переслідували Volkswagen Polo, який рухався вул. Городоцькою, поблизу Приміського ринку, назустріч транспортному потоку. Неодноразові вимоги зупинитися водій ігнорував. Автомобіль переслідували, за даними поліції, близько 15 км і зупинили на заправці в Малехові, що біля Львова. Водій та пасажир почали втікати з авто, проте їх затримали.

28-річний водій був п’яний, що підтвердила й перевірка – 2,22 проміле алкоголю в крові (при нормі 0,2). Тож на водія склали протокол за нетверезе керування та невиконання вимоги про зупинку.

У повідомленні "Варти-1" зазначено, що переслідували водія-втікача 10 екіпажів патрульних. У прес-службі патрульної поліції не змогли уточнити, скільки саме авто поліції брали участь у переслідуванні.

Проте на фото, опублікованих на "Варті-1" з місця затримання порушника, видно, що патрульних авто справді було близько десяти.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...