Дев'яносторічна спортсменка встановила рекорд України з бігу

Професійно займатися бігом жінка почала у 58 років, а свій перший рекорд встановила у 72 роки.

Владлена Кокіна. Фото: adm.dp.gov.ua

Дев’яносторічна Владлена Кокіна з Жовтих Вод встановила рекорд України з бігу. Про це повідомляє управління молоді та спорту Дніпропетровської ОДА, передають Патріоти України.

Кокіна є професійною легкоатлеткою України. Жінка здолала 10 кілометрів за 1,5 години. Рекорд зафіксували на легкоатлетичному забігові в Межигір’ї.

"Долати дистанції зовсім не важко. Усе через те, що я тренуюся регулярно. Бігом займаюся тричі на тиждень, заповнюю спортивний щоденник. Там фіксую відстань, час, пульс, самопочуття", − розповіла Владлена Кокіна.

Відомо, що професійно займатися бігом жінка почала у 58 років, а свій перший рекорд встановила у 72 роки. Це був рекорд України на дистанції 100 метрів. Нині їх більше 60. Серед них два рекорди світу – на 800 метрів та 10 кілометрів.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...