"Дядько забрав з двору, відвів на кладовище. Обіцяв показати таких же близнят, як і вони", - дорослий негідник заманював маленьких дівчат для власної втіхи

За розбещення малолітніх чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі. До суду він перебуватиме під арештом. А в поліцію тим часом продовжують звертатися жертви розпусника.

Ілюстрація:sunny7.ua

Під Харковом затримали підозрюваного в розбещенні двох семирічних сестер. Коли поліція відкрила кримінальне провадження - з'ясувалося, що постраждали від дій розпусника набагато більше. Про це пише Сегодня, інформують Патріоти України.

Близнята грали біля воріт свого будинку, коли до них підійшов незнайомий чоловік. "Вони розповіли, що дядько їх забрав з двору, відвів на кладовище. Обіцяв показати таких же близнят, як і вони", - каже Алла, мама потерпілих дівчаток.

Випустивши дівчаток з уваги, мама кинулася їх шукати. А через кілька хвилин вони повернулися додому. Дітей на кладовище заманив їх сусід. Пізніше мама дівчаток знайшла його п'яним на лавці.

Жінка викликала поліцію, чоловіка затримали. Втім, на наступний день відпустили додому - чекати суду.

Але жителі села збунтувалися. Ворота будинку, де живе Сергій, обписали нецензурними словами. І знову звернулися до правоохоронців з вимогою заарештувати. Після клопотання прокуратури, чоловіка до суду взяли під варту.

"Як його випустили - порожньо на вулицях, дітей не випускають за двір гуляти. Його випустили, він на наступний день за кущами ховався, з лісу визирав, як діти грають", - сказав Олексій Пуль, односельчанин.

Коли поліція відкрила кримінальне провадження щодо Сергія, в селі ще 10 дівчаток і дівчат старшого віку зізналися - він приставав і до них.

Про хворі звички односельчанина згадують і дорослі жінки. Будучи підлітками, вони отримували недвозначні пропозиції від Сергія. Розповідати про це боялися, адже він їх залякував.

За розбещення малолітніх чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі. До суду він перебуватиме під арештом. А в поліцію тим часом продовжують звертатися жертви розпусника.

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...