​"Дірява" постанова теоретиків Кабміну: Блокувальників Криму не влаштовує якість заходів Яценюка – Іслямов​

На думку лідера організованої акції блокади постанова Кабміну передбачає утворення корупційної складової.

Ленур Іслямов. Фото:golosislama.comЛідер "Громадянської блокади Криму" Ленур Іслямов заявив, що учасників акції не влаштовує постанова про припинення товарних поставок до Криму, прийнята Кабміном. Про це він повідомив у коментарі для Крым.Реалии, зазначають Патріоти України.

На їхню думку, норми цього документу дозволяють завозити в Крим товари з комерційними цілями.

"Там 50 кілограмів на одну людину, а ми припускали все-таки, як зараз, на один автомобіль. Виходить, можна 10 людей завантажити в бус, це ж треба проїхати тільки прикордонників. А далі вони вже можуть поїхати на інших машинах. І виходить, що ми навіть півтонни зможемо провести", - сказав Іслямов.

Крім того, на його думку, прийнята постанова передбачає корупційну складову. У ній зазначено, що Міністерство економічного розвитку може видавати дозволи на провезення товарів, необхідних для економіки і нацбезпеки. Іслямов вважає, що цією нормою можна легко зловживати.

Однак голова держслужби з питань Криму Наріман Устаєв заявив, що коментарі Іслямова необгрунтовані і ніяка корупція під час перевезень товарів на півострів згідно з новим законом просто неможлива.

"Є відповідні компетентні органи, які здійснюють контроль на пунктах пропуску та пунктах в'їзду-виїзду. Я думаю, що тут вже питання до них. Наскільки сумлінно вони будуть працювати і виконувати свої обов'язки" - зазначив Устаєв.

Запобігне важким імунним реакціям навіть краще наявній медичній практиці: Науковці створили універсальну групу крові, що розв'яже проблеми пошуку правильних донорів

понеділок, 6 травень 2024, 5:00

Переливання відповідної групи крові часто стає серйозним каменем спотикання через її наявність і терміновість. Але вчені стверджують, що знайшли бактерії, які залишать цю проблему в минулому. . Під час нещодавнього дослідження групи фахівців з Техн...

"Немає паспорта РФ - не отримаєш дитину": Окупанти погрожують породіллям на Луганщині

понеділок, 6 травень 2024, 3:25

Російські загарбники на окупованій Луганщині погрожують не віддавати дітей батькам, якщо у них немає документів РФ, передають Патріоти України. “Напередодні пологів жінок у так званій "ЛНР" в окремих випадках ще можуть госпіталізувати без наявності пас...