Дітей з Горлівки відправляють у літній табір до скандального гей-митрополита (ФОТО, ВІДЕО)

Літній табір "Піонер" краще назвати концентраційним: там відбувається жорстка промивка мізків під керівництвом збоченця-митрополита та майже сатанинські розваги

"Православні розваги" у дитячому таборі "Піонер" під керівництвом митрополита РПЦ. Фото з офіційної сторінки табору у "Вконтакте"

Дітей з Горлівки відправляють у скандальні російські оздоровчі табори. Найменша з "проблем" цих таборів - ношення дітьми камуфляжному одягу та промивка мізків російським "патріотизмом", інформують Патріоти України.

Журналіст Микола Сініцин у "Фейсбуці" пожартував з цього приводу: "Просто это обычная одежда школьников у нас, другой может не быть, а эта есть точно".

Крім того, жорстка агітація за "русский мир" проходить у таборі постійно.

Але набагато яскравішим скандалом в дитячому таборі є приїзди та "окормление" дітей митрополитом Ростовським Меркурієм. Він є активним членом патріархального "голубого лобби" - про це пишуть самі російські ЗМІ, зокрема, "Портал-Кредо" та "Грани.ру", ось одна з цитат з цих сайтів:

"...заметная и сплоченная группа архиереев, наносящих друг другу "секс-визиты". В откровениях тверского юноши перечислены далеко не все ее участники, один из которых относительно недавно пробился даже в постоянные члены Синода. В любом случае эта группа ... получает мощное пятно на репутации, а против упомянутого свидетелем Меркурия появляется аргумент, препятствующий его дальнейшему возвышению".

До того ж, митрополит Меркурій призначає на місця настоятелів "неосвічених молодих юнаків", чим підтверджує свою репутацію. Про це пише Денис Солодков у rostov-don.livejournal.com: "Митрополит Ростовский и Новочеркасский Меркурий (Иванов Игорь Владимирович) чинит беззакония и наводит порядки как ему вздумается, назначая на должности настоятелей храмов молодых недообразованных двадцатилетних юношей, священнический опыт служения которых составляет 2-6 месяцев...".

А тепер митрополит пішов і далі: можливо, горлівських хлопчаків з дитячого табору він теж планує "не бесплатно и по любви" зробити настоятелями храмів РПЦ у найближчому майбутньому?

Скандальний митрополит з "гей-лобби" обіймає діточок у таборі для дітей з Горлівки. Фото з офіційної сторінки табору


"Обличчя дитячого табору", куди відправляють горлівських дітей




На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...