Дівчинка в лікарні: Громадськість Черкащини шокувала розправа виховательки хореографії над своєю ученицею (відео)

Після інциденту батьки ходили до вчительки і говорять, що вона підтвердила факт побиття заради результату.

Після уроку танців дівчинка потрапила в лікарню. Фото: скріншот з відео.

Після уроку танців у приватній студії в місті Ватутіне 11-річна школярка опинилася у лікарні. Про це йдеться в сюжеті "ТСН", передають Патріоти України.

Тетяна Грицаєнко поскаржилася батькам на головні болі та погіршення слуху одразу після танців. За словами дівчинки, їй не вдавався один із нових танцювальних рухів, тому вчителька, для кращого засвоєння, вдарила її.

Після інциденту батьки ходили до вчительки і говорять, що вона підтвердила факт побиття заради результату. Наступного дня стан дівчинки погіршився і батьки звернулися до лікарів та поліції. Дитину доставили до медичного закладу з підозрою на струс мозку. Про версію вчительки танців дивіться у сюжеті.

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...