"Для пиріжечків на свята": На Вінничині батюшка вирощував мак і коноплю у власному подвір'ї

Як то кажуть, хотів би в рай, так гріхи не пускають.

Врожай майбутньої начинки. Для пиріжків. Фото: zhizn.ruУ Вінницькій області в селі Росоша на присадибній ділянці предстоятеля Української Православної церкви Московського патріархату Святого Дмитра Солунського поліцейські виявили заборонені нарковмісні рослини маку і конопель, пишуть Патріоти України з посиланням на РБК.

Батюшка заявив, що вирощував рослини для приготування пиріжків на свята. Всього поліція вилучила 576 кущів маку та 21 кущ конопель.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження. За вирощування снотворного маку і конопель священнослужителю загрожує до 3-х років обмеження волі.

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...